Strakke modellen:
Klassiek of Eigentijds
Stakke modellen
Ontwerp zelf jullie trouwringen in was
Organische modellen
Eigen goud, fairgold, gerecycled goud
Combinaties van edelmetalen
Maak jullie eigen unieke keuze
Bijzondere modellen
  • DUURZAAM
  • FAIRGOLD
  • EIGEN VORMGEVING
  • UNIEKE TROUWRINGEN
  • ZELF RINGEN MAKEN

Zelf je trouwringen maken

At Brandenburg stelt zijn ambachtelijke kunde en kennis en zijn atelier graag tot je beschikking om samen met hem de relatieringen van je léven te maken. In één dag maken jullie samen met At jullie twee ringen. Een relatie is uniek en heel persoonlijk, het is dan ook fantastisch om deze te bezegelen met bijzondere, zelfgemaakte ringen.

Of je nu wel of nog niet een idee of ontwerp voor je ringen hebt, samen komen jullie tijdens de voorbespreking, al pratend en schetsend tot een bepaalde vorm en keuze van edelmetalen. Verschillende kleuren en verschillende gehaltes goud, fairgold, palladium, platina al dan niet in combinatie met edelstenen, alles is mogelijk. Je bepaalt het vanaf het begin zelf. Aan de workshop gaat altijd een ontwerpbespreking vooraf.

At Brandenburg staat garant voor een perfect resultaat: Jij en je partner gaan van het gekozen edelmetaal de basisvorm van de ringen maken: eerst de vorm zagen en daarna solderen, smeden, vijlen en schuren. Alles onder supervisie van edelsmid At Brandenburg.

Na één dag stappen jij en je partner met een unieke zelfgemaakte ring aan je vinger de deur uit. Elke keer dat je naar die ring kijkt, weet je dat je 'm zélf gemaakt hebt en dat niemand anders op de hele wereld met zo'n zelfde ring rondloopt. Als dat geen goed gevoel geeft…..

Nadere informatie:

Duurzaam & Fairgold
Ringen in opdracht gemaakt
Kosten
Aanmelden
Nieuws

Copyright ©2020 Zelf je trouwringen maken. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum