Voorwaarden specifiek voor de workshops en cursussen

De reservering van de workshop is na betaling definitief met inachtneming van de wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen.

 

Annuleren is mogelijk tot vier weken voorafgaand aan de workshop. Dan zal het reeds betaalde bedrag -/- € 20,00 administratiekosten worden teruggestort. Daarna worden alleen de materiaalkosten terugbetaald. Indien er minder personen deelnemen, dan aanvankelijk waren opgegeven, dan zullen alleen de materiaalkosten worden gerestitueerd.

 

Een ieder die deelneemt aan een workshop doet dit op eigen risico. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, doch wij zijn niet aansprakelijk voor ongelukken, kwijtraken van geld en/ of goederen of het stukgaan van kleding. U werkt in een werkplaats met machines, vuur en gereedschappen. Het is verstandig om daar met kleding rekening mee te houden. Dus geen synthetische en/ of loszittende kleding. Ook is het belangrijk om geen alcohol voorafgaand aan de workshop te nuttigen.

Speciale wensen op het gebied van de workshop en betreffende de verzorging van de inwendige mens, kunnen altijd worden besproken. Alleen met de afspraken, die ook op de factuur zijn vermeld, kan op de dag van de workshop rekening worden gehouden.

 

Het gebruik van koffie/ thee voor aanvang van de workshop en tijdens de eventuele pauze met eenmaal een consumptie erbij is bij de prijs inbegrepen. Alleen workshops langer dan 2½ uur hebben een pauze. Bij deze langere workshops wordt er na afloop afgesloten met een glaasje fris.

 

Link naar Algemene Voorwaarden.

Voor vragen of reserveringen

0182 38 79 57 info@goudenzilverwerk.nl

Nadere informatie:

Duurzaam & Fairgold
Ringen in opdracht gemaakt
Kosten
Aanmelden
Nieuws

Copyright ©2019 Zelf je trouwringen maken. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum